satilik 

kapat
  1. satısa cikarilmis olan anlamindaki kelimedir.
    (painkiller, 31.01.2006 00:28)
  2. maalesef yavuz cetin in son albümü.
    (kemalettin şentürk, 01.06.2006 11:11)
  3. şarkıdizini

a)

1-cherokee
    2- oyuncak dunya
    3- benimle ucmak ister misin
    4- bul beni
    5- sadece senin olmak

b)

1- yasamak istemem
    2- kurtar beni
    3- kole
    4- istanbul a ait
    5- her sey biter

biçiminde olan ne yazık ki yavuz cetin'in son albümüdür.
    (Gerko, 20.09.2006 23:15 ~ 23:16)
  4. yavuz çetin'in harika albümünün ismidir. yavuz çetin'den "hoşçakalın beyler ben gidiyorum" anlamı taşır bu albüm, yavuz çetin dinleyenler için.
    (kisil, 20.09.2006 23:44)
  5. dinlenmesi, dinletilmesi gereken albümlerdendir. bulamayanlar için link vereyim..
    (eşşağan ala gazuğu, 25.03.2007 05:18 ~ 05:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kolera » la science des reves » velet sozlugu » serhan sokulgan » yaran yanlis okumalar » hafif bir rampa » almanlar in zekasi 60 bilemedin 65 ile sinirlidir » mor ve otesi » besiktas in transfer politikasi » her kim dinini degistirirse onu hemen oldurunuz » hymen » yaran entry silinme sebepleri » pkk li teroristlerin magarasinda yazan yazi » lark » gramofon hala caliyor » kizlara laf atan erkek » tnt » prisoner » akropol » ak parti iktidari topluma laikligi asilamistir » yasemin goksu » schattenfaust » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » kocumbenim » sarajevo » ali sami yen e getirilen aslan » sunnet » reptile » yok olmasina sevinilecek unluler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa