satilik sozluk hesabi 


kapat
  1. belki satılır maksadıyla yazarların sözlük hesaplarını sergileyebilecekleri platform.
    #2660101 (kratostol, 04.12.2007 03:03)
  2. bi zamanlar görmüştüm gittigidiyor'da. satılık ekşi sözlük hesabı satıyordu adam. dedim helal olsun.. ara sıra bakıyodum, fiyat artıyordu. şu sıralar yok demekki satmış adam. alana acırım. aldığı gibi uçuruyorlarmış. oh mis, verdiği para yanına kar kalır.
    #2660113 (batuhanyedek, 04.12.2007 03:13)
  3. sözlük yazarlığının prim yapması ve yazar alımlarının ikinci bir emre kadar durması durumunda ilanlar sayfasında görebileceğimiz unsur.

    ilana talip olanların ruh halleri ve psikolojik alt yapıları acilen incelemeye alınmalıdır.
    (bkz: bayandan sözlük hesabı)*
    (bkz: doktordan temiz) *
    (bkz: abazandan kelepir) *
    #2660539 (KIZILMASKE, 04.12.2007 12:06)
  4. 4.nesil userdan az kullanilmis (400 entry)
    az eksilenmis, kimseyle problemi olmayan, yeniliklere acik, fazla taninmamis cillop gibi hesap, is degisikligi nedeniyle satiliktir, gibi.
    #2660548 (auspuff, 04.12.2007 12:14)
  5. (bkz: eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı)
    #2660557 (hebeley episode II, 04.12.2007 12:18)

© 2008 - uludağ sözlük

satilik sozluk hesabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. satilik sozluk hesabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu satilik sozluk hesabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lgbtt » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » juande ramos » toskuru » akasha » bock » bebek okan » medyum » yarim kalmak » this ain t a love song » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » turk irki » 80 lerde cocuk olmak » giannis parios » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dshk » cazir cozur » bir derdim var yasanmisliklari » ats2 » ali ersin kelleci » sallasor » pgm 301 » bana bagiramazsin diyen sevgili » hertha berlin » sen » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » uzaktan kumandali essek » yapilmis en aptalca dalginlik » alternatif mezar tasi yazilari » sony vaio