satanist 

/ 3
kapat
  1. 2 kedi kesmekle içene girilebilecek bir cemaat.
    (msn, 14.01.2006 23:09)
  2. heykel de gördüğün her siyah giymiş küpe takan postal giyen dövmeli kedi tekmeliyeni satanist sanma.
    (msn, 14.01.2006 23:11)
  3. allaha inanmamakla yetinmeyip şeytana tapan inançlı insanlardır.
    (trda, 14.01.2006 23:20)
  4. bursada az rastlanan bir inanç.
    (msn, 16.01.2006 03:01)
  5. bir dönem itlaf etmek amacıyla polisin avlamaya çıktığı grup.
    bunlar birini öldürdü mü mutlaka görev icabıdır ve yukarıdan emir gelmiştir.
    çoğu deli numarası yapan fakat deli olmayan, sadece az gelişmiş sorunlu familyaların topluma saldıkları hastalıklı ruhlardan ibaret bir topluluktur.
    yedikleri her naneleri de şeytanın üstüne atarlar fakat şeytanın henüz bundan haberi yoktur.
    (sıçtırtma lamasına, 16.01.2006 15:56 ~ 14.01.2008 22:49)
  6. uzak durulması gereken pislikler.
    (asd, 16.01.2006 15:58)
  7. Bursa gibi dini bir şehirde fazla rastlanmasa da,izmir'de bolca bulabileceğiniz "biz şeytana tapıyoruz heyooo" diye ortalıkta dolaşan şuursuz pandalar,otistik penguenler sürüsü.
    (frozen hopes, 16.01.2006 16:25)
  8. satanizm'i inanç olarak seçen kişi.
    ayrıca, ortada "ben satanistim" diye dolaşıp, satanizmi kedi kesip (ki aslında hepsi laftadır.çünkü o salaklar değil kedi, balık bile öldüremezler.) black metal dinlemekten ibaret sanan aptallarla karıştırılmaması gereken, anton szandor lavey tarafından ticari hale getirilmeye çalışılmış bir inanç akımına mensup kişi veya kişiler.
    (protdeaf, 01.02.2006 05:15)
  9. metal muzıgıın kotulenmesıne sebebiyet veren gereksiz insanlar.
    (hendrix, 05.04.2006 02:46)
  10. (bkz: ben)
    (baybars, 05.04.2006 02:55)
  11. temelinde masonluğun olduğu idda edilen bilimum hayvan ve insanları öldürerek şeytana kurban ettiklerini sanan insan topluluğu.
    (DaRkWhispeR, 05.04.2006 06:36 ~ 19.09.2006 13:19)
  12. -kızların bakireliklerine göz dikmişsiniz doğru mu sorusuna
    -izmirde bakire kız mı var abi yaa diye cevap veren bazen aklı başında dedirtecek topluluk
    (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz) (bkz: söz meclisten dışarı)*
    (mozambik tavsani, 23.04.2006 11:47)
  13. bir nevi kendi yaptıkları heavy metal müzige tapmaktır.
    (MaRTyNs, 23.04.2006 11:50)
  14. seytana tapmak allahi tanimaktir dolayisi ile satanizmi yasaklamakta en az satanizm kadar sacma bisey.
    (spiritualized, 04.05.2006 00:30)
  15. fanatik cehennemciler yada gönüllü cehennemciler derneği üyeleri dir
    (enterezan, 04.05.2006 14:36)
  16. 6 Haziran 2006 ( 6-6-6) yı sabırsızlıkla bekleyen insan toplulugu.
    (cLasura, 04.05.2006 14:38)
  17. bünyevi,sosyal ve duygusal yaşamlarında tatmin olamamış,kafası karışık,ee bir bok olamadim madem marjinal olayim diyerek,farklı olmayı,toplumun da pek kolay kabul edemeyeceği şeyleri yaparak kendilerini var etmeye çalışan insan güruhu.
    curum ve cebir işlemedikleri sürece ben satanistim heyo diyerek ortalıkta çığırmaları benim için sorun değil,tabi ki yaptıkları kabul edilebilir değil hatta doğru da değil ama dağdaki kafatasi avcisi teröriste bu ulkenin evlatlari deyip sanatistleri insandan bile saymamak ne denli doğru düşünülmesi gerek

ayrıca (bkz: yezidi)
    (tfcvbg, 04.05.2006 15:03 ~ 26.08.2006 08:45)
  18. heavy metale tapmakla alakası olmayan durumdur.
    (Dave Mustaine, 30.07.2006 16:30)
  19. black metal gruplarının çoğunda üyelerin içinde bulundukları durum.
    tanrıya inanırlar ama düşmanları olarak görürler.
    pentagram temel simgeleridir.
    (gothic evil, 30.07.2006 17:08)
  20. her siyah giyip gezen potansiyel satanist değildir.her satanistte potansiyel katil değildir.
    (archer, 06.08.2006 00:10)
  21. dünya'da "tanrıya tapıyorum" deyip tüm kötülüklere sebebiyet veren insanlar varken, tüm dinciler dünya üzerinde bölücülüğe sebep olup, kendinden farklı olan herkesi dışlarken, din adı altında insanların özgürlüğünü kısıtlayan milyonlarca kural varken, ve bu kuralları uygulamayanlar bu "ben tanrıya tapıyorum" diyen o insanlar tarafından fiziksel veya sözlü saldırılara uğrarken, normal olarak dünyayı bu kadar yaşanamaz hale getiren insanların tarafında değil karşısında duran insanlardır.

"tanrıya tapıp insan öldüreceğime (bkz: recm yani taşlayarak öldürme) (bkz: iranda eşcinsel katliamları) (bkz: iranda hırsız vinçle meydanda asıldı) , şeytana tapıp en azından katil olmam" diyen insanlardır.

ama yine de şeytanın varlığına inanmaları, tanrının ve o kitapların varlığına da inanmak demek olduğundan, bu açıdan saçmadır. (bkz: ateizm)
    (nightspirit, 18.08.2006 15:01 ~ 15:04)
  22. ntv sayesinde yeniden bomba gibi gündemimize düşecekmiş gibi gözüken konu başlığı; olgu... "hayatımız medya/yalan!" anasını satayım. hayır, kabak yine bir iki "kel alaka" kişinin başına patlayacak, ben ondan söyleniyorum. sıkıldım bu dünyadan ya, dön dolaş aynı terane; hep aynı oyun! bak işte içesim geldi gene.
    (benden yazar olmaz, 18.08.2006 15:06)
  23. ellerinden tutulasıca,çekilip kurtarılasıca,zamanında kıyı ve köşesinden dönülesice,içine düşmüşlerinden ise kedilerin ve bakire kızların kaçırılasıca,her metal müzik dinliyenin her dövmeli,küpeli,uzun saçlının,her siyah giyinenin her siyah düşünenin onlardan olduğu sanılmayasıcaların mensubu olduğu inanç türüdür....
    (bkz: gerçek satanistler)
    (bkz: hava atmak için satanistim deyip karanlıktan korkanlar)
    (bkz: satanist olmayıpta satanist tariflerine benzeyenlerden korkanlar)
    (BlindGuardian, 18.08.2006 15:14 ~ 15:15)
  24. allah a karşı duran bir melek en az allah kadar güçlüdür mantalitesini benimsemiş (bkz: Tövbe) insan görünümlü şeytanlara verilen isim.
    (Aktif matkap, 18.08.2006 15:49)
  25. kedi yerine köpekte kesilebilir zor durumda kalınırsa caizdir.*
    (Dave Mustaine, 20.08.2006 13:09)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 11 mayis 2008 wigan athletic manchester uni maci » istihza » kinayi getir aney » odtu bahar senligi 2008 » mevlut erdinc » uludag sozluk u google da hak ettigi yere getirmek » ne gelirse ya hacidan ya da hocadan gelirmis » cakma nostradamus dortlukleri » camide kilinan cenaze namazina katilan dinsiz » mehmet yildiz » vulcan » geyikceli » 11 mayis 2008 estudiantes boca juniors maci » gore gori chapa tipa rota hey » wolfshade » seviselim mi diyene verilecek cevaplar » turk kizlarin gotlerinin 44 inc yani 112 cm olmasi » ruhu olmus bir ulkeden can alamazsin » bulent ustun » yedi kapili kirk oda » simple plan » turist tecavuzlerinde medyanin rolu » sigara markasiyla sekil yaptigini zannetmek » icimde olen biri » sabri sarioglu nun saclari » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » 10 gun caylaksiniz » chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu » ben anlamadim kim kime kaymis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa