satanist birisi arabesk de dinleyebilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. satanist olup satanist degilmis gibi davranmak
  2. satanist olmayip satanist muamelesi gormek
  3. pesin satanist veresiye satanist
  4. birisi var mi
  5. birisi var
  6. birisi
  7. birisi bunu yapmaliydi
  8. ben oyle birisi degilim
  9. iste oyle birisi
  10. birisi gercegi soylemeliydi ama

© 2008 - uludağ sözlük

satanist birisi arabesk de dinleyebilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. satanist birisi arabesk de dinleyebilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu satanist birisi arabesk de dinleyebilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marcus melvin » bahcesehir universitesi » tuncay guney » van der waals baglari » cukuyle tuz yalatmak » cevriye » k dergi » apocalypse please » manowar in kendini heavy metal savascisi sanmasi » cumhurbaskanligi meslek lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci