satanic mantra 

kapat
  1. cradle of filth in ayin tadındaki parçamsı şeyi. cins bişeydir, sözleri şöyle ki:

"Archangel, Dark Angel
    Lend me thy light
    Through Death's veil
    'Til we have Heaven in sight!"
    #500747 (frozen hopes, 05.08.2006 13:28)
  2. (bkz: satanist marka)
    #500750 (deep, 05.08.2006 13:28)

© 2008 - uludağ sözlük

satanic mantra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. satanic mantra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu satanic mantra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basbug mustafa kemal ataturk » sinan engin » osurmak » zall in eksisozugu satin almak istemesi » mortifera » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » tutmus iddaa kuponu » osman pamukoglu » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » mustafa denizli » welcome to the jungle » itu sozluk » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » uzun asklarin kisa vedasi » votka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saipsiz in recep ivedik taklidi » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » aktutun karakolu » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » besiktaslilik » saci makineye vurdurmak » carriye roxalina » golden margarita » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » lens kullananlara tavsiyeler » en iyi arkadas » frozsgy » emegi gecen herkese tesekkurler » bir boka benzemeyen minimal siir » happy go lucky