saskin damat 

kapat
  1. kemal sunal' ın zekası biraz eksik olan "apti" karakterini canlandırdığı, patronunun yeğenine aşık olduğu ama kızla sadece patronundan miras almak isteyen kız ailesinin zoruyla göstermelik evlendirildiği, çoğu sahnesinde iç acıtan ama yine de çok komik sahnelere sahip film.

edit: an itibariyle trt 1' de yayınlanmaktadır efendim.
    #409056 (fth, 09.07.2006 18:00 ~ 18:01)
  2. yönetmenliğini zeki oktenin yaptığı 1975 tarihli film.

oyuncu kadrosu:

Kemal Sunal: Apti
    Meral Zeren: Serpil
    Bülent Kayabaş: Kadir
    Ayfer Feray: Serpilin annesi
    Elif Pektaş: Nermin
    Turgut Boralı: Dayı
    Kahraman Kıral: Aptinin arkadaşı
    Ali Şen: Süleyman Bey
    Adile Naşit: Öğretmen
    ihsan Yüce: Boynuzlu Kazım
    Muharrem Gürses: müdür ahmet
    #1417040 (mirmika, 16.03.2007 09:26)

© 2008 - uludağ sözlük

saskin damat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. saskin damat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saskin damat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» this cold black » enderun sevgiler » 1447 » cocuk yaslarda gelisen fal bakma yetenegi » cem yilmaz esprileri » levine » iki buyuk nimetim var biri aptulla biri fettulla » yazarlarin yazarliklarini hissettikleri anlar » sevisme esnasinda kadinin ciglik atmasini istemek » izmir de su bitti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games