sasirtmaca 

kapat
  1. işte birsen, o cilveli kız;
    saçları yüzüne dökülen,
    gözgöze geldik, a mübeccel!
    güldü, meğersem semiha'ymış!
    konuşunca tanıdım, türkan!
    oturdu, baktım, nazmiye'dir.
    müjgan oluvermiş öperken;
    soyundu, gördüm ki o değil.
    sahiden sen kimsin güzelim?

*
    #743250 (mulayim, 16.10.2006 05:00)
  2. umit yasar oguzcan'dan çok başarılı bir şiirdir;

Önce iki şiir okuyacağım
    ikisi de birbirinden güzel
    Beğenmeyeceksin

Sonra hayallerimden bahsedeceğim
    Yepyeni otomobillerden, evlerden bahsedeceğim
    inanmayacaksın

Sokakta bir adam sana laf atacak
    Tutup öldüreceğim
    Sevinmeyeceksin

Kutuplara gideceğim senin için
    Öldü mü kaldı mi diye
    Düşünmeyeceksin

Sonunda iskambil kağıtlarından
    Bir köşk yapacağım sana
    Şaşırıp kalacaksın
    #3190120 (sanirim osurdum, 25.03.2008 22:48)

© 2008 - uludağ sözlük

sasirtmaca başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sasirtmaca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sasirtmaca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goz kapaklarinin ters cevrilmesi » 3 ay kafa izni almak » genc islamcilar rahatsiz » sabahin korunde bagirdi diye imama sovmek » aliceinchains » yabanci dil bilmeyen annenin sifreli konusmasi » tesekkur edecekken rica etmek » ehliyet sinavina son gun calisan insan » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » coral sea deniz savasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games