saruhanaga 

kapat
  1. 1997 yılının şampiyon 3 yaşlı arap tayı idi. kendisinden çok şey beklense de sakatlanarak yarış hayatını noktaladı.

sahibi: mehmet saruhan
    orjin: albatur-22.türfettennur
    (grand ekinoks, 23.04.2007 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» roman gibi » mad money » banned from heaven » genelev » daha iyi olmaz miydi » firat » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » iron maiden » mutlulugun anahtari kucuk seyler » obur dunyanin default lisani » sozlugun trafik sube mudurlugune donmesi » burn it blue » basortulu kizlar kasedimi almasin » turkiyede tarimsal cokus » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » kabatas zeytinburnu tramvayi » seri arti oy alan entry nin silinmesi » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » anlat demekle olmaz » burhan altintop » fizik » odtu kutuphanesi » beni orada arama » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » oktay azankopekbelasinibulur » cimri birinden borc para istemek » gul » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » igde kokulum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa