sarman 

kapat
  1. sarı tüylü kedi.
    sarışın sevgilisi olan erkekler, sevgilisini sevmek için "sarmanım" diyerek şirinlik yaparlar.
    #49643 (cikarinbeniburdan, 02.02.2006 14:35)
  2. sarı tonlarında kedilere verilen ad. saf bir ırk değildir. aynı tekir gibi, tüm belirgin özelliklerini kaybetmiş bir melez türdür. yavrulara sarı tüy geni, anneden geçer.
    #1889675 (regulus, 09.07.2007 04:33)
  3. bir rivayete göre insanlara en yakın olan kedi türüdür. kendilerini sevdirir ve çok huysuzluk çıkarmazlar*.
    çelişiyorum fakat garfield da bu ırkın mensubudur.
    #2076257 (peevish, 05.08.2007 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sarman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » sikerim boyle askin izdirabini » doomsday » sigara birakanlara tavsiyeler » medicine wheel » nina s tragedies » asyut petroleum » aydogan babaoglu » sinan engin bilgisiyle istifa etti » genelkurmay baskanligi » while the cold winter waiting » caylak olmamak » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » taramali yaz 3990 a gonder » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeniceri » annelerle girilen komik diyaloglar » cukura dusup sakatlanan futbolcu » ergenekon » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » ergenekon cetesi » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » wunderman » bir de sen gitme » boyoz » all my loving » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » imper » kahpe bizans in yigit guzeli » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi