sarlo 

kapat
  1. şarlo (charlot) olarak tanınmış ve bununla özdeşleşmiş olan charlie chaplin'nin yarattığı ünlü karakter.

"buyuk diktator" filminde şarlo demiştir ki; "Diktatörler kendilerini özgürleştirirken halkı köleleştirirler"
    #1226423 (smmnds, 29.01.2007 04:33)
  2. istiklal caddesi'ndeki mis sokak'ta bulunan bir internet kafedir, pek nezih bir yer olduğu söylenemez; tavsiye etmem.
    #1226428 (yasakani, 29.01.2007 04:34)
  3. hitler ile aynı bıyığa sahip olduğunu çakozladığı anda, chaplin'in the great dictator filmine koyuluvermesine sebep serseri, charlot, the tramp. adı, pandomimle eşdeğer anlam taşır.
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tramp
    #2387822 (ELeCTrO, 27.09.2007 11:25)

© 2008 - uludağ sözlük

sarlo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sarlo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarlo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» one man army » jose antonio reyes » selam ben allah » siyahin matemi » plum » 22 temmuz 2008 » solcularin kullanmayi sevdigi kelimeler » facebook sapigi » will smith » sozluklerde sonu gelmeyen savan avcilari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci