sarkiyi hele bi loop a alin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sarkiyi loop a almak
  2. hele hele verin geline
  3. hele hele hele antepli
  4. do while loop
  5. loop
  6. vertical loop
  7. giggle loop
  8. loop guru
  9. endless loop
  10. killer loop

© 2008 - uludağ sözlük

sarkiyi hele bi loop a alin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abapusi veli bali efendi » gizli numara » arkadas » basil zaharoff » besinci nesilde eksik olan sinerji » kezban hatemi » sozluk jargonu » josef fritzl » jeppe aakjaer » hilmar orn hilmarsson » zargana » hazreti dememek ayipsa hz yazmak ayip degil mi » gunun sozu » dortlu salchow » menekse ile halil » kadro hareketi » tayyip erdogan in kor olmasi » gelmis gecmis en tehlikeli kadin » huzunlu pazar » alternatif vodafone reklam replikleri » geceleri istanbul sicaginda bunalanlara oneriler » galatasaray in uefa kupasini almasi tesaduftur » nevada » nicolas leonard sadi carnot » ben onemliyim ben degerliyim » kanli dugun » erkeklerin g noktasi » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » dan brown » diskispor adeta bosaldi » bu albumde rocka kaydik » tek turkiye » ben adam degilim bayanim » ada tavsani » audio cd » hagi galatasaray teknik direktoru olsun kampanyasi » ditty » kavak » koc holding in vefasizliklari » cavusu tokatlamak » dogacak gunes gibi » michael laudrup » kizlari guzel gosteren detaylar » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » jojoba yagi » cin ali » 7 haziran eskihisar raki balik var lan zirvesi » goth olunmaz goth dogulur » ntv nin citir spikerleri var ya » kiyamet gunu gazete mansetleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa