sarkilardaki yar fenomeni 

kapat
  1. ilk önce;
    (ara: yar)
    sonra;

türk şarkılarını bir formüle oturttuğumuzda ben + x + yar veya x + yar gibi bir denklemle karşılaşıyoruz.

oradaki x'in manası genelde bir yakınma veya hitap oluyor.
    şarkının adı tamam.

sözleri de genelde son hecesi yar ile bitmelidir.
    #3382054 (rs ne la, 11.05.2008 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

sarkilardaki yar fenomeni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sarkilardaki yar fenomeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarkilardaki yar fenomeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ecayip heyvanlara benziyirsen » michael jackson ve pamela anderson aski » gore gori chapa tipa rota hey » aybars lebib » loverman » gts » kavak yelleri » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » dunyadaki cehennem ve cennet » mahmutpasa da aynini yapiyorlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games