sarkilara sordum soylemediler 

kapat
  1. güzel bir tsm eseri.
    kumrulari dinledim susuverdiler ruzgarlari bekledim sensiz estiler
    seherleri ozledim hic gelmediler izlerini nerede bulurum senin
    sarkilara sordum soylemediler anilara yalvardim bilemediler
    ufuklari aradim gorunmediler izlerini nerede bulurum senin

bulutlar benim gibi hep agladilar dertlerim gonulleri hep dagladilar
    ozlemlerim sel olup hep cagladilar izlerini nerede bulurum senin
    sarkilara sordum soylemediler anilara yalvardim bilemediler
    ufuklari aradim gorunmediler izlerini nerede bulurum senin
    #1468240 (dekadans, 29.03.2007 19:03)
  2. alelade bir tsm eseri değildir; kendi içinde ilginç ve oldukça güçlü bir çok müzikal ve fonetik sesliliği, bir nevi operalliği vardır bu enfes parçanın... zannımca tsm'nin en güzel örneklerinden biridir. zeki müren merhumdan dinleyiniz...
    #2527174 (cryptic, 28.10.2007 06:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sarkilara sordum soylemediler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarkilara sordum soylemediler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarkilara sordum soylemediler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sarkilara sordum soylemediler. Copyrights of the articles are belong to their authors.