sarkicilari taniyorum havasi veren vj 

kapat
  1. (bkz: maalesef)
    (bkz: got kalkmasi)
    #1170272 (haydangeliphuyagidenyolcu, 18.01.2007 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sarkicilari taniyorum havasi veren vj başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarkicilari taniyorum havasi veren vj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarkicilari taniyorum havasi veren vj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kulturpark » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » golf » ozgurcan ozcan » mehmet can » terminator gibi gupguclu bir sevgiliye sahip olmak » ronaldo luis nazario da lima » satriyazis » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » folie a deux » dunyanin en iyi rock grubu » challenger » sinava giren asistana asik olmak » astereognozi » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yagmur damlasi » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » bc brno » aurora » areds » chem 7 » recep tayyip erdogan in msn iletisi » ekstazi » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » seri halde arti oy veren melek » zuhahahaha denecek entryler » 412