sarkici olan 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tum sarkilari iyi olan sarkici
  2. tum sarkilari kotu olan sarkici
  3. ikinci muzik albumu best of olan sarkici
  4. sarkici
  5. kel sarkici
  6. sarkici kuslar
  7. sarkici cocuk
  8. manken sarkici
  9. sarkici ercik
  10. silik sarkici

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» corabi cikarmadan sevismek » apaci » a s livorno calcio » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » kizilmaske » bir uzayli ile evlenmek » 1862 » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » iron man » abdullah ozer » guven kirac in tadim reklami » gundeme ilgisiz gencler » blood of hatred » awake » mor ve otesi » aramis » yerel saat » transfer politikasi » hayattan soguma nedenleri » ters kose » 792 sayili petrol kanunu » ayse tunali » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » arsonists get all the girls » allah a sorulacak sorular » iskenceci » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » ohne dich a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa