sarkici cocuk 

kapat
  1. mor ve ötesi nin manyaklık derecesinde bunalım şarkısı.yalnız kalmış ve aşkı unutmuş bir sapkından bahseder ve hep benden mi bahsediyolar diye dinlerim şarkıyı::,

Gözlerinde bir damla yaş
    Plastik çiçekler boynunda
    Bir kedin var evde kitaplar
    Ne yapsam sana anlatsam

Bırak zaman aksın mahkumuz inan inan
    Yalnız şarkıcı sarhoşum ölene kadar
    Sen hiç korkma burda kal
    Küçük şarkıcı kalp kırık kalbini onar
    Aşk diyorlar hiç görmedim burda kal

Bir söz verdim sonra bozdum
    Ölmeden önce ben de melektim
    Bir odam var yerde kitaplar
    Ne yapsam uçsam kaybolsam
    Uyuyalım artık çok yorgunum inan inan
    #81575 (electronica, 22.02.2006 01:48 ~ 02:15)
  2. mor ve otesinin birak zaman aksin albümünden bir parçadır.son derece masumiyet ve duygu yoğunluğu vardırki,dinlerken içinizi garip bir hüzün kaplar

`Küçük şarkıcı kalp kırık kalbini onar
    Aşk diyorlar hiç görmedim burda kal`
    #193907 (berbay, 24.04.2006 14:00)
  3. mor ve ötesinin konserlerde çalmaktan fazla zevk almadıkları şarkı.***
    #258995 (berbay, 18.05.2006 21:47)
  4. bi zamanlar billur sesli sanatcı olarak piyasaya cıkan 10-12 yaslarındaki cocuklar. daha sonra ergenlik probleminden dolayı cogu işsiz geziyo...
    #259086 (felisleoparcasi, 18.05.2006 22:07)
  5. mor ve ötesinin bırak zaman aksın adlı albümüne ismini veren şarkıdır
    ayrıca şarkıyı burak güven söylemektedir.
    #760965 (tvdeki kiz, 21.10.2006 18:49)
  6. albüm olarak güzel olan, çok nadir ve gerçekten herkese bir konu hakkında birşeyler hissettirebilecek kadar duygusal ve düşündürücü şarkılar içeren, mor ve ötesi şarkısı.
    #1968450 (ironny, 19.07.2007 19:29)
  7. kendilerine sanatçı, solist, vokalist denmesini seven, "şarkıcı" sıfatını kendine yakıştıramayan insanlara inat bir şarkıdır.

çocuktur çünkü o işte. sevdası notalara, gamlara değil şarkı söylemeyedir. hiç korkmayıp orada kalıcak olandır.

"aşk diyorlar hiç görmedim" diyenlere inanmayıp kalbi kırılan, gözünde bir damla yaş olandır.

ayrıca:

(bkz: sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler)
    #2961178 (chaotic good, 06.02.2008 18:26 ~ 20:35)

© 2008 - uludağ sözlük

sarkici cocuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sarkici cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarkici cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» engin ipekoglu » tepsi mudafaa » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » fit bir emre olmak » metal gear solid » zebanilerin kulot ustu yazilari » eski sevgiliyi merak etmek » let go » pearl harbor » karin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games