sarki sozlerini uydurmak 

kapat
  1. şarkıların sözlerini unutu bide üstüne yeniden söz yazmak. uydurulan sözler öyle komik öyle komik olur ki dakikalarca gülersin bu komik duruma.
    #755130 (semi, 19.10.2006 18:26)
  2. çocukken yabancı şarkılarda çok olur bu durum...
    #755131 (6.4.r.1.$.h, 19.10.2006 18:26)
  3. sanatçıyı kastederek " o yanlış söylüyo" demeye yol açacak durumdur.
    #755155 (ozcartman, 19.10.2006 18:34)
  4. omrulikten yapılan eylem.
    #755158 (pelvis, 19.10.2006 18:35)

© 2008 - uludağ sözlük

sarki sozlerini uydurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarki sozlerini uydurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarki sozlerini uydurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sut atmadan gol olmaz » antu com » kriptonit » rolans » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » the good girl » istanbul un halleri » delirememenin delirten uyuzlugu » rand corparation » cuk kadar » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » mortgage » golden margarita » istikamet saginiz dagilin mars mars » kume calismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzaktan kumandali essek » ebonit » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » universitede hocalara verilmis ayarlar » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » yaz tatilini cadirda gecirmek » ertugrul saglam » surudenayrilanidealistkuzu » internette kendini teshir etmek icin yasamak » ben hep kendime cikan bir yokustum » ipsiz recep » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » toskuru » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » durex elite