sarki soylemeye gelmedim 

kapat
  1. Şarkı söylemeye gelmedim ben, götürün başımdan gitarı.
    Hayır hayır, belge falan hazırladığım yok
    ermişler katına atanmak için ölümümden sonra.
    Yüzüme bakmaya geldim ben gözyaşlarında
    denize akıp giden gözyaşlarında
    ırmaklarla
    bulutlarla...
    kuyunun dibinde gizlenen gözyaşlarında,
    gecede
    ve kanda...

Dünyanın bütün gözyaşlarında yüzüme bakmaya geldim
    Ve bir damla cıva, bir damla ağıt, bir damlacık olsun
    kendi ağıtlarımdan katmaya
    gelecek olanların beni görebilecekleri, kendilerini
    tanıyabilecekleri o uçsuz bucaksız aynaya.
    Yeniden duymak için geldim şu atalar sözünü karanlıklarda:
    Alınterinle kazanacaksın ekmeğini
    ve ışık acısındadır gözlerinin.
    Kaynağıdır gözler ışığın ve gözyaşlarının.

*
    #1292513 (mulayim, 12.02.2007 02:57)

© 2008 - uludağ sözlük

sarki soylemeye gelmedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarki soylemeye gelmedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarki soylemeye gelmedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » ask karartir » italiano » yapilmis en aptalca dalginlik » koton » hrant dink » celtek tumulusleri » mezzanine » hepsiburada com » oyla beni oyla beni oyla beni » alexandria stadium » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » pink floyd » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » creationism » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » timucin esen » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » kor haline gelmek » deniz feneri dernegi davasi » la kayyume illahu » gercek » benjamin linus » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » the usual suspects » alternatif var misin yok musun diyaloglari » ask tuketir » onur air » aktutun baskininda ergenekon parmagi