sark kurnazi 

kapat

1. bir olayı doğru ve legal yoldan halletmek yerine, ufak cinliklerle kısa yoldan halleden insan modeli. toplumda ahlaksızlığa yol açtığını düşünüyorum.
    #916046 (kasimpasa canavari, 27.11.2006 11:28)
  2. zor bir ortamda doğmuş ve büyümüş sıkıntılı durumlarda pratik zekası ile legal olmayan çözümler bulan kişi. genelde ufak tefek işler yaparlar sonra bu günahlarının affedilmesi için namaz falan kılıp tövbe ederler.
    #4254542 (boyle nick mi olur lan, 20.11.2008 02:40)
  3. (bkz: mehmet topuz)
    #5359628 (kamil, 09.06.2009 12:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sark kurnazi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sark kurnazi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sark kurnazi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sark kurnazi. Copyrights of the articles are belong to their authors.