sarj adaptorunun ucuna dil degdirmek 

kapat
  1. eğer şarj adaptörü fişe takılıysa beyne 3 saniye süreyle format atma eylemidir. evde denemeyiniz.
    #3414234 (dawsonleery, 18.05.2008 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

sarj adaptorunun ucuna dil degdirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarj adaptorunun ucuna dil degdirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarj adaptorunun ucuna dil degdirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arcadium » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » iste kuku kuku geldim » yaran fikralar » ask devirir » sehremini » slm asl pls » 20 ytl » dusunce gucuyle klavye kullanmak » kacik burjuva diyaloglari » susannah york » pkk » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » canima kadar » annelerle girilen komik diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sivrisinege ucan tekme atmak » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » mutluluk » kominist » nuri alco theme » tsk » maden muhendisi » konsantre matik » bir populer kultur magdurunun ruyalari » istanbul un otopark sorunu » genelkurmay i yipratmayan tek sey » bir sifat olarak kazim » aslan » kevin martin » sercan yildirim