sarintua 

kapat
  1. #2366635 bu entrysiyle beni koparmayı başarmış, daha taze taze 28 entrysi mevcut olan yeni yazar kişisi. hoşgelmiş..
    #2366774 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 23.09.2007 16:08)
  2. kayıtlı okur cetesinde ilk tanıştığım şahıstır kendisi . eski oluşundan olsa gerek bi ara oda benim gibi kayboldu , uctu , yandı bitti kül oldu . sohbeti sevilesi yeni taptaze cıtırmı cıtır taş gibi 4 nesil sap . *
    (bkz: hoş gelişler ola)
    #2366983 (zehir, 23.09.2007 16:46 ~ 16:47)
  3. hoşgelmiş insanı, mirc aleminin önde gelen playboylarından. *
    #2371499 (arpaci kumrusu, 24.09.2007 12:38)
  4. az once itirafcıların aslında demek istediklerine yazmaya çalışırken yanlıslıkla kendi başlıgına entry girmiş yazar*
    #2371509 (Sarintua, 24.09.2007 12:39)
  5. gelen mesajlar üzerine açıklama yapıp itirafcilarin aslinda demek istediklerine kafayı takmadığını belirtmek isteyen yazardır. (bkz: hey dostum sadece egleniyorduk ha)
    #2386140 (Sarintua, 27.09.2007 00:02 ~ 00:46)
  6. bu sarin dediğimiz sarintua kişisi feci nispetçi yazardır.
    kaderin ne tuhaf bir bir cilvesidir ki, benim çaylak edildiğim günün ertesi kendisi yazarlığa kabul edilmiştir ve utanmadan nispet yapmıştır.
    bu arada kedisi oldukça tuhaf olmasına rağmen bu tuhaflığı hayvanın cinsine bağlamaktadır. *
    sarin, gel kabul et o kedi bir değişik.
    izmire geldiğimde hususi besleyeceğim. yazık hayvana.
    ayrıca hoşgeldin.
    #2401591 (menfikedi, 29.09.2007 22:43)
  7. hangi arada derede japonya'ya gidip tedavi oldugunu anliyamadigim yazar. ayrica bana gorduklerini aktardigindaysa "oha ya bu kadari da olmaz" dedirtti. ayrica hastaliginin gecmis oldugunu umuyorum. allah daha kotusunden korusun.
    #2408208 (fabala, 01.10.2007 00:56)
  8. yüzyılımızın filozofu. bekaret konusunda yazdığı yazıyla fikirleri değiştirmiş tabuları yılmıstır kendisini tebrik ediyoruz.

--spoiler--
    "bekaretin önemli olduğunu düşenen kişi dişi ise aptal, erkek ise zavallıdır"
    --spoiler--

simdi kendisine soruyoruz: sen kimsin arkadasım insanları düsüncelerinden dolayı aptal veya zavallı diye nitelendiriyorsun? senin fikrini tasımak mı zorunda insanlar? nasıl oluyor da insanlara hakaret edebiliyorsun? olayı biraz daha kişisellestirirsek sen kim oluyorsun da bekarete önem veren uludag sozluk yazarlarına hakaret edebiliyorsun? hakaretten(!) dolayı 20 gün caylak olmus bir yazar olarak moderasyona soruyorum. nasıl oluyorda bu hakaret cezasız kalıyor?

not: spoilerdaki cümle bütün noktalama işaretleriyle kopyalanmıstır. (') bir baskasının konusmasından alıntı yapmak için kullanılan işareti arkadasımız daha doğrusu filozofumuz kendi fikri için kullanmıs. edit yapmasını salık veriyorum.
    #2416100 (imitasyon, 02.10.2007 16:36)
  9. görüş bildiren, düşüncelerini özgür bir platformda dile getiren, yönlendirilmiş hakaret içermeyen entryler yazan ve sırf bu nedenle sorgulanmasına gerek olmayan, yazar bünye, önemli kişi.

ayrıca; isteği üzerine msn iletimi değiştirdiğim hoş sohbet insanı. *
    #2420051 (arpaci kumrusu, 03.10.2007 09:41)
  10. metallica hayranı olan yazar.
    #2425881 (dalton ana, 04.10.2007 13:50)
  11. buyuk sessizliginin altinda cok buyuk anlamlar barindirabilen yazar.
    #2486449 (fabala, 18.10.2007 21:04)
  12. supermenim o, süper erkek, erkeğini uçuran delikanlı. geceye son noktayı koyduğum yazar kişisi. solak kardeşim benim. güzel insan. zirve sonunda benim yüzümden 6 saat uykusuz kaldın kusura bakmayasın. mışıl mışıl uyu bütün gün. yolun sonlarında yaktığın sigara için tekrar teşekkür ederim kardeşim.
    #2528238 (keshberfo, 28.10.2007 15:25)
  13. zirvede tanıdığıma sevdiğindiğim ender insan.giydiği süperman tişörtünü sonradan zirvede çıkarınca kesh in olm burası telefon kulubesi değil demesiyle ağızlara sakız olmuş *hakkında geyikler dönmüştür. son 3 gün geçmişimde bu hasta halimle bana en destek çıkan oldu ve çekilmez dilimden, düşürmediğim insanlara duyduğum nefreti bıkkınlık *gelene kadar anlatıp anlatıp durdum sabırla dinledi, durdu, içi kan ağladı beni gördükçe belki ama küçük bir kızın elinden şekeri alınmışçasına hoş teselliler verdi ne kadar yalan ne kadar doğru bilmem ama yalanda olsa insanın bir şeylere inanma ihtiyacı duyduğu anları olur *..zirvede kesh ile yaptığımız muhabbete sonradan katılmasıyla iyice genişleyen hoş sohbet, söylenen film ve kitaplar aklıma birer birer not olarak düştü. bana vericek filmleri var hatta istersen sen bana söyle ben sana netten film indiririm diyerek çok büyük bir hata işlediğinin farkında da değil.umarım herşey iyi olur * * *
    #2534083 (sidikli kontes, 29.10.2007 21:57 ~ 30.10.2007 14:58)

© 2008 - uludağ sözlük

sarintua başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sarintua ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarintua nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» devlet buyuklerini sicarken dusunmek » beyonce » sozlukteki herkesin nefis birer ayarci olmasi » facebook tan asker arkadaslarini bulan dede » dimitar berbatov » kemal alemdaroglu » muzik kulagi » mortal kombat 3 ultimate » abidin aydogdu » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci