sarilmandan belli kircan mi belimi 

kapat
  1. ünlü manken ve ses sanatçımız ayşe hatun önal'ın bir şiirindeki can alıcı dize.
    ayşe'nin ne kadar ileriyi gören bir hatun olduğunu sergiler niteliktedir bu dizeler.
    sarılmadan belinin kırılabileceğini derhal öngörmüş ve şu şekilde haykırmıştır;

- sarılmandan belli kırcan mı belimi...

ve çok geçmeden korktuğu ve öngördüğü olay başına gelmiş ve bunun sonucunda şu cümle dökülmüştür ağzından;

- çok canım acıdı çeksene elini...
    (sıçtırtma lamasına, 06.02.2006 00:56)
  2. (bkz: yaran şarkı sözleri)
    (enterezan, 28.07.2006 11:26)
  3. -özledin mi diye bi sorsana bana neeerrrdeeeeee,ama ayilik var senin hamurunda...
    diye devam ediyordu galiba sözler
    not;olamaz galiba sarkinin sözlerini biliyorum!!! (bkz: malesef)
    (eos_zwo, 28.07.2006 13:10)
  4. ayşe hatun önal hanfendinin çok naçizane eserlerindendir.her gece zıpzıp hopladığı gece hayatının soluk renkli ışıkları altında duyduyu bu şaheser nitelikteki cümleyi türk şarkıları arasına sokmuştur..dinledikçe neler buluyorsunuz neler şarkıda..*
    (fayaka, 28.07.2006 13:32)
  5. hakkı devrim söyleyişi ile, "belimi mi kırıcaksın ayı".
    (okan bayuglen, 28.07.2006 13:34)
  6. gelmis geçmis en salak sarkilardan biridir.
    (sucuklu yumurta, 28.07.2006 15:17)
  7. bu dizenin geçtiği şarkıyı, pin up sevdirecek kadar mükemmel yorumlamıştır. ***
    (black magic woman, 21.01.2007 01:42)
  8. turk gencinin ağzına zamanında sakız olmuş ayşe hatun önal şarkısı. neyse ki atlattık. bir an önce şu gaffur davasını da atlatsak hiç fena olmayacak sanırım. *
    (Bushi, 21.01.2007 01:50)
  9. iyi reklam sÂyesinde alÂkalı alÂkasız pek çok kişinin sözlerini bildiği bir eserin(!) nakarat kısmı giriş cümlesi.*
    (gothic evil, 21.01.2007 01:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uzumlu nun tarihi eserleri » ferhat guzel » akp nin tribun amigosu » cemisgezek in tarihi eserleri » terakkiperver cumhuriyet firkasi » yetkin dikinciler » ne desem inanirsin » sevmek » gelin kardesi » cenin icinde cenin » laguna beach » tanri ile seytan arasindaki farklar » pinarbasi nin tarihi eserleri » 34 mmt 09 » 9 yasindaki kiza turban taktiran zihniyet » michael jackson » basbakan in korumalari tarafindan dovulen adam » bey abi » daksil » kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » sehrekustu » four seasons » yorgunluk » sony radio academy awards » sigaradan cekilen ilk firtla kibriti sondurmek » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » iran dilleri » solea por buleria a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa