saril kendine 

kapat
  1. (bkz: sevgi yumağı olmak)
    #1210800 (6 parmak klavye, 26.01.2007 17:34)
  2. iki veya isteğe bağlı olarak daha fazla ergen arkadaşın bir araya toplanıp birbirlerine sevgilileri ile yaptıkları eylemleri anlatırken, daha henüz sap olan arkadaşın 'abi benim hiç sevgilim olmadı' demesi üzerine, diğer arkadaş efradının bu gençle dalga geçmek amaçlı söyledikleri söz olsa gerek...
    #1210817 (papakudi, 26.01.2007 17:38)
  3. (bkz: sevindirik olmak)
    #2101899 (castin timbirleyk, 09.08.2007 21:42)
  4. saril kendine

grup yol un 2003 senesinde cıkarttıkları denizlerin turkusu albumunde yer alan parcadır.

Yalnızsa yüreğin insanlar içinde

O anda sarıl kendine

Umudun tükenir sanıpta yenilme

Umutlar yarın içinde

Kimseler kalmayıp çekipte giderse

O anda sarıl kendine

Ellerin kelepçe kan gölü içinde

Olsanda sarıl kendine

Kar yağdı dağlara hasretim bahara

Bu canım artık uslanmaz

Bilmem ki kaç kere söylenir insana

Onursuz insan utanmaz.
    #3894698 (purple, 31.08.2008 00:50)

© 2008 - uludağ sözlük

saril kendine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saril kendine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saril kendine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» psychosexual development » jon avnet » mulayim » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » basilisk » manowar » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » her zaman online olan caylak » george mikan » utanmayi unutmak » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » neyzen tevfik » jigga » yobaz yazar ara fasilitesi » demolay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » namert olayim » beren saat » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » henkka blacksmith » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » apati » yarim anu ben aglarim » alisilmadik seyler » jim dunlop » bos salladim doluymus » bir kalemde silmek » anterograd amnezi » threads