sarikaya muhalif mizah dergisi 

kapat
  1. bir zamanlar umut sarıkaya'nın kemik dergisi içinde çizdiği bölüm. memo tembelcizer ve bir takim seylere cok sinirlenmis yazarı da dahil etmişti bünyesine.

bir ay kapağında 'dünyayı kurtarabilirim ama önce şu süveterden kurtulmalıyım' tarzı bir kelam eden tırt bir çocukla, çocukken süveterin içinde boğulmuşluğu bulunan bir nesle* selam etmiştir.

ayrıca;

yazi isleri muduru : umut sarikaya
    imtiyaz sahibi : umut sarikaya

kenarda da takım elbiseli bir umut sarıkaya vesikalığı vardır.

süper. *
    (chosen, 27.10.2006 01:28)
  2. umut sarikaya'nın her sayıda "haftaya geliyo", "valla bak, yalan değil", "o da ne bir süper kahraman haftaya burda" demesine rağmen kafasında ince belli çay bardağı taşıyan karakteri bir türlü göremediğimiz dergimtrak. adam nedir, necidir öğrenemedik.

rrospu çocuğu memo yu ozledim lan ben.
    (looser, 27.10.2006 03:21)
  3. umut sarikaya mizahı diye bir şey vardır tezini doğrulayan dergi içinde dergidir. tavşanlar kovalar umarım kendilerini.
    (karanlikta, 27.10.2006 03:33)
  4. Yaşamın içindeki ince detayları görüpte insanlara komik bir şekilde sunabilen karikatürist'in saygı duyulası köşesi..

Adolf Hitler : Bir kısa samsum,2.5 litre kola,2 tane çokomik,yarım kilo yoğurt..Nasıl schilder'in listesi lan bu ?
    Asker : Sormayın führer'im ya ! iyice sefa pezevengi oldu bu schilder
    (tathar elanesse, 23.01.2007 21:55)
  5. dergi künyesinde babası: umut sarıkaya , anası: memo tembelçizer yazan şey. süperdi, harikaydı, sarıkaya mizahının en önemli göstergesiydi.
    (potatiumk, 05.03.2007 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» italyan edebiyati » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » avrupa yakasi » alozom » at gozlugu takan insan » ayrilik acisi » feridun duzagac » cemisgezek in tarihi eserleri » omer seyfettin » bos isler bakani » encam » askerlikte son gun » zonguldak » depresif ibne ingiliz muzigi » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » plastik bardak » yasar nuri ozturk » uranus » steven gerrard » phoibos apollon » tortum un tarihi eserleri » engin ardic » abak » omuzda gorunen sutyen askisi » seksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » 14 mayis 2008 » amy lynn lee a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa