sari sari en guzel sari kimin sarisi sorunsali 

kapat
  1. hafif paranoyak, biraz depresif hafif kıskanç, biraz da kendinden geçmiş insanın sorunsallarından biri olabilecek kalitede, ormanın içindeki bir ayı tuzağını andıran, mahsun kımızıgül'ün spesifik şarksının barındırdığı gizemdir.

başlar önce "sevdiğimin adı sarı sarı" diye. sonra başkalarıyla yarışa girer ilkokul öğrencisi edasıyla, "sarı sarı kimin yarı en güzeli benim sarım." burada diğerlerinden büyük olmak, önde olmak öne çıkmış, sidik yarıştırılmaya başlanmıştır. "benim daha çok tasom var" , "ama benimki sikörtılın 4. versiyonu" vaari tarışmalara adam çekmeye çalışmaktadır mahsun ağamız. anlaşılmaktadır ki sarışın bir bağyan vardır ortalıkta, bu da onu sevmektedir. hayvan mı lan bu? "bak benimki daha güzel, oy seninkinin burnu fena." neyin mücadelesini veriyorsun?

"sarı sarı sarı çiçek herkes yalan sensin gerçek." diyor son olarak da. yazık ulan yaptığın filme.
    #3317525 (LOL OL, 25.04.2008 17:12)
  2. sarı çiçeğin sarısı başı çeker bu derin anlamlı hususta.
    #3317529 (larker, 25.04.2008 17:13)
  3. mahsun kırmızıgül'ün kendi sarısıyla noktayı koyduğu tartışma. ( artık eski sarı oldu ya neyse )

--spoiler--
    http://img131.imageshack.us/img131/9706/adszoh7.png
    --spoiler--

(bkz: bade işçil)
    #3317613 (koobee24, 25.04.2008 17:32)
  4. (bkz: sordum sarı çiçeğe)
    #3317650 (cifors, 25.04.2008 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sari sari en guzel sari kimin sarisi sorunsali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sari sari en guzel sari kimin sarisi sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sari sari en guzel sari kimin sarisi sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri kompleksi » mind control » avea » deve cokerten » tshirt yazilari » warez forumda firefox dagitan paylasimci » ayi uzumu » faggot » giden sevgilinin ardindan kurulacak cumle » israil parmagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci