sarhosken ayni cumleye takili kalmak 

kapat
  1. beynin sağlıklı işleyemeyişi sonucu sürekli aynı düşünceye yogunlaşmasıdır.Dert,sevinç yani hangi duygun baskınsa onun üstüne aklına gelen şeyi bir papağan edasıyla tekara edip çevrenki insanlara bıkkınlık vermetir.
    #1301773 (6 parmak klavye, 14.02.2007 02:51)
  2. -ben sahhojjş değil.. değilllimm
    -ben sahhoşşş değilimm
    -böen sarhoşşşjj değiliim
    #2462155 (olimbera, 12.10.2007 18:49 ~ 18:50)
  3. -ben, ben var ya ben, işte o ben, bendeki ben..
    #2462161 (spina, 12.10.2007 18:51)
  4. boynuna sarılan ben olmalıydımm.
    #2462162 (dervisabdi, 12.10.2007 18:51)
  5. arkada$ın biri "anason" yerine "anakonda" deyip durmu$tu.
    oluyor böyle $eyler, mühim olan insanlık.
    #2463897 (sidikli, 13.10.2007 06:04)
  6. genelde bu cümle eski sevgili ve terk ediliş ile alakalıdır. sarhoşken, pişmanlıklar her zamankinden daha sivri olur, batar. bu yüzden de aynı cümleye takılıp kalır bünye.
    #2935245 (hayaser, 02.02.2008 01:16)
  7. aldığınız nefes içinize batarken, hele de mutsuzluktan içilmişse aynı cümleye takılıp kalmak pek mümkündür. işin enteresan olanı takıldığınız cümle çoğu kez başkaları için hiçbir anlam ifade etmeyebilir.. tüm gece 'bir nokta altı, bir nokta dört değil, hatta dört bile değil ama bir nokta altı' diyebilirsiniz ve hatta 'tuzluk da mikser de yerinde duruyor, ikisi de yerinde duruyor ama bu nasıl olabilir' diyebilirsiniz. sizden daha sarhoş olan arkadaşınızda 'ben yaptım sen yapma' diye cevap verir, öylece konuşur iki taraf ve ikisi de bu durumu yadırgamaz işin komik olan yanı da budur. karşı taraf sizden daha sarhoşsa 'hm hm, evet canım. tamam. 'demek suretiyle sakinleştirmek ve üstüne gitmemek en mantıklısıdır.
    #2935266 (cilekrazzi, 02.02.2008 01:20)

© 2008 - uludağ sözlük

sarhosken ayni cumleye takili kalmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarhosken ayni cumleye takili kalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarhosken ayni cumleye takili kalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekliyorum » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » haber sicmak » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » yastikalti bank » baslik domalmak » harvey nichols » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » human unit » pink floyd » otobuste on koltukta sapitan cocuk » armenian navy band » turkiyede ziraat muhendisi olmak » cikin sikin birbirinize » kor haline gelmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa kemal bayirbag » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » israil » fatma aliye » kibir » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » ogretmen cocugu » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » bir gun » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » a fine romance » alparslan erdem » gol sevinci