sarhos olmayi sevmek 

kapat
  1. anıları tekrar yaşamayı sevmek
    acı çekmeyi sevmek
    bazen aradan gülümsemeyi sevmek
    umursamamayı sevmek
    boşalan kadehi doldurmayı sevmek
    ağlamayı sevmek
    kadehi kaldırıp neye kaldırdığını unutup fondip yapmayı sevmek

tüm bunları ve çok daha fazlasını sevmektir sarhoş olmayı sevmek.
    #3708422 (nestra, 23.07.2008 17:10)

© 2008 - uludağ sözlük

sarhos olmayi sevmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sarhos olmayi sevmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarhos olmayi sevmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagopa dan baskasini tanimam abi » yerden kalkan ilk ucak » kacin buyuyor galiba » genelkurmay baskanligi » dugunde candy shop calmak » sizin dininiz size benim dinim banadir » cd eldense » serdar akinan » melankolik » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » armenian navy band » ozgur tutsak » asil tendonu kopsa stad inlermis » the gates of istanbul » kararti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hocaya tavir alan ogrenci » mustafa denizli » zulfu livaneli » yozlasan halkin vahim durumu » kalbim yok » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » riza alkuzey » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » pera muzesi » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » kevin martin » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » cekememek » basri