saraybosna sevgilim 

kapat

1. hakan albayrak'ın bosna'da uygulanan katliamı anlattığı filmi. youtube'da bölümler halinde hepsi izlenebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=vN90zHl7VYE +
    #3310621 (akustikcinayet, 24.04.2008 00:20)
  2. saraybosna kelimesinin yanında sevgi kelimesini görünce akla hemen hakan albayrak'ı getiren film ismi.

bu ülkede kimse saraybosna'yı hakan albayrak kadar dert edinmemiştir.
    #3310640 (enemyof, 24.04.2008 00:24)
  3. aynı isimle tezkire dergisi özel bir sayı çıkarmıştır. derginin tanıtım mahiyetindeki yazısını sadık battal kaleme almıştır.
    #3310669 (akustikcinayet, 24.04.2008 00:29)
  4. Bir boşnak damadı olarak ayakta alkışladığım yapıt.
    buradan hakan albayrak ı ayakta alkışlıyorum. biz hakan albayrak da gördük bir karış islam toprağı da olsa bir yerde orda olmayı ordan kalbe akmayı. Sağolasın hakan albayrak.
    #4300656 (vezir tonyukuk, 30.11.2008 14:21 ~ 14:22)
  5. emeği geçenleri tebrik edilen film.
    #4300844 (rosava, 30.11.2008 15:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

saraybosna sevgilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saraybosna sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saraybosna sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about saraybosna sevgilim. Copyrights of the articles are belong to their authors.