sarap misali 

kapat
  1. niran unsal'ın mükemmel seslendirdiği; söz ve müziğin yildiz tilbe'ye ait olduğu, kısa, öz ve yürek acıtan şarkısı. hadi sözlerini de yazalım bari de tam olsun..

Eski bir acı senden kalan
    Gizli saklı ilk göz ağrısı
    Bir küçük anı sarhoşluğun tadı
    Bir kadehsiz şarap misali

Kalbim aldırma
    Gitti ağlama
    Sen yerinde dur
    Onu bekle ve delice sev
    Belki özleyip geri gelir s
    #3685690 (ozpandora, 19.07.2008 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

sarap misali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sarap misali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarap misali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yer yatagi » bir tanem » tepsi mudafaa » yalniz benim icin bak yesil yesil » doldurdukca artiyor durduramiyoruz » eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle gormek » erjivan » 1508 » romiz mektubu » baskasinin cinsel organiyla tecavuz etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games