sappy 

kapat
  1. bir çok insanın bilmediği nirvana nın mükemmel şarkılarından birisi..
    #1028947 (innersilence, 20.12.2006 22:06)
  2. "sad" ve "happy" kelimelerinin birleşmesiyle oluşmuş olması muhtemel,internette de çakma bir klibi dönen nirvana parçası..
    #1317202 (innersilence, 17.02.2007 22:10 ~ 26.06.2007 18:28)
  3. mutluluk ve hüzün arasındaki bir yerdedir bu şarkı gerçekten de. belki de huzura ulaşmaya çalışır, dinginleşir. şarkı bir yandan 'hadi canım kendimizi kandırıp neşelenelim', öte yandan 'olmuyor ulan acıya batırdın beni' dercesine anlatmaya çalışır kendini. arada kalmıştır her insan gibi.
    #1339201 (yazmam yok benim, 23.02.2007 19:32)
  4. curt cobain'e neden saygı duyulması gerektiğinin en büyük kanıtlarından biri olan, manalı şarkıdır.
    #2838042 (ciplak gorunce askimiz bitti, 14.01.2008 19:32)
  5. sözleri çok basit ve manasız görünse de aslında sözlerinde kurt cobain'in hem kendi hemde yaşadığı toplum için yaptığı güzel tespitlerden ve verdiği mesajlardan ipucları bulmak mümkündür. başladığı gibi alır götürür sizi şarkı, arşa yükseltip dünyayı ayaklarınızın altına sürdükten sonra bi anda yeryüzüne çakılırsınız şarkının bitmesiyle. ama çözüm basittir; (bkz: loop) ayrıca verse chorus verse ve laundry room olarak da bilinir şarkı.
    #2891323 (sallasor, 24.01.2008 21:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sappy başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sappy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sappy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki bayan yazarlar artik baymasinlar » cenevre savas hukuku sozlesmesi » sozluk yazarlarinin ergenekon celiskileri » sureyya ciliv » happylover » flickr » ecayip heyvanlara benziyirsen » kirim kongo kanamali atesi » erkeklerin laf atmasi kizlarin hosuna gider mi » 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci