sapikla sapik olmak 

kapat
  1. kız arkadaşınız rahatsız edilir.
    size haber verir "şu şu şu numaraları kullanıyor" diye..

dersiniz ki, "tamam, ben baba adını bulur; sülalesinin adres listesini çıkartır; ona göre sert bir darbe ile sesini keserim."
    sorgulatırsınız numaraları bir de fark edersiniz ki numaralar operatörün rehberinde görünür olarak kayıtlı değildir.
    sinir olursunuz.
    hattın bankadaki fatura kayıtlarını incelemek istersiniz, lakin hat faturalı değildir, kaydı yoktur.

sonra otçu'ya danışırsınız, o ki herşeyibilir*.

"
    [20:38:28] <bl> iki yerden de adını alamadık
    [20:38:36] <otçu> hmm
    [20:38:54] <bl> sıçış
    [20:39:11] <bl> ya illaki doğrudan sapıklık ettirecekler
    [20:39:12] <bl> off ya
    [20:39:27] <bl> counter-sapık olduktan sonra ne anlamı kalıyor ki..
    [20:40:11] <otçu> :d
    [20:40:22] <otçu> sapıkla sapık olmak
    [20:40:24] <bl> aynen
    "

otların efendisi hükmü vermiştir.. artık, sapıkla sapık olunacaktır*.
    #99111 (bl, 04.03.2006 01:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sapikla sapik olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sapikla sapik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sapikla sapik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sapikla sapik olmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.