sapik misin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen ruya misin serap misin gercek misin
  2. abim misin babam misin ne hakla karisiyorsun bana
  3. bagyan bakar misin benimle cikar misin
  4. bacim bakar misin benimle cikar misin
  5. desem anlar misin dilemmasini bilir misin
  6. kiz sen manyak misin biraz oynak misin
  7. ateist misin satanist misin nesin
  8. yanar misin doner misin
  9. emin misin degil misin
  10. guler misin aglar misin

© 2008 - uludağ sözlük

sapik misin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sapik misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sapik misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenlikte hiperaktivite » ouch » bratya karamazovi » ahmet altan vs ali kemal » tras olurken dudagi kesmek » ayi uzumu » deprem » dikkat cekmek isteyen yazar kalibi » sapade » rampage a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci