sapade 

kapat
  1. yeni bir yazar. *
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 15.11.2007 21:07)
  2. kurtcenin secmeli dil olmasinı reddedenlere faşist demiş bir yazardır. *
    (nahil, 17.11.2007 14:45)
  3. espiri olarak dahi yazdıklarınız * karşısında duygulanıp gözyaşı dökebilen yazardır.

Her ne kadar veremin artık ince hastalik olmadığını bilsem de, duygusallığı konusuna azcık dikkat etmesi gerektiğini düşündüğüm yazardır.

Seni uzun yazılar ve yıllar görmek isteriz.
    (misisipikedisi, 12.01.2008 03:43)
  4. galatasaraylı olmasına rağmen din özgürlüğü üzerine olan entrileri nedeniyle beğendiğim yazar.iyi ki gelmiş.
    (spor tutkunu disi, 12.01.2008 17:22 ~ 17:34)
  5. soru soran, araştıran ve iyi bir dinleyici olan yazardır. kendisine seçeceği geleceği tam kavrarsa başarılı ve parlak görünüyor. * *
    (borcu, 14.01.2008 23:45)
  6. #3082142 cümlesiyle takip listeme eklediğim yazardır.
    (holysin, 02.03.2008 01:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » en kalitesiz insan » woo hoo » 1954 » 1897 » zahidem » the show must go on » raki masasina oturdun iste » yigit ozgur esprileri » hayalleri ertelemek » lerzan mutlu » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » msn de kelime kelime ileti gondermek » rikimikipiki » dile dolanan sarkilar » die frochliche wissenschaft » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » kentucky fried chicken » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » mircan kaya » aziz amca game over » denizi duyuyorum yine » uyan » gittigi ulkenin yerel kiyafetini giyen baskan » en cok yalnizlik usutur » lesson one » hayat dolu olmak » sekerpinar » 19 mayis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa