sanzelize 

kapat
  1. paris'teki champs elysees adlı caddenin türkçeye uyarlanmış hali.
    caddenin nevi şahsına münhasır yapısı sebebiyle o tip caddelere verilen addır.
    taksim-harbiye arası şanzelize yapılmaya çalışılmıştı da pek olduramadılar.
    buyrun burdan yakın;
    http://www.kottke.org/plu...200105europe/champs03.jpg
    (cikarinbeniburdan, 07.04.2006 23:48)
  2. istiklal caddesinde bir mekanın adı. bu mekan kazık fiyatlarıyla fiyat listesinden haberi olmayan müşterileri kazıklamak üzerine kurulmuştur. 3 sene önce 3 kişi yarım saat oturmuşlar ve 420 YTL hesap gelmiştir. arkadaşlar yakalarını zor kurtarmışlardır. dikkatli olunması ve mümkünse mekana giderken bir banka sponsorluğunda gidilmesi gerekmektedir. *
    (engineer, 07.04.2006 23:54)
  3. hoşgelen yeni bir sözlük yazarı.
    (kelly, 04.06.2007 19:03)
  4. Harika entrylerini sabırsızlıkla beklediğim, ufak çapta badim.

(bkz: dorduncu nesil misin) *
    (nevi sahsina munhasir, 04.06.2007 19:06)
  5. edith piaf'ın güzel şarkısını anımsatan yeni bir yazar. hoş bir nick.
    (dalgali kur, 04.06.2007 19:09)
  6. sözlüğü kurtaran yazarlardan bir diğeri. yine de zirveye renk katanlardan.
    (cagdas, 21.07.2007 23:44)
  7. zirvemizin diğer sözlükte de yazan yazarlarından. helal olsun ama iyi muhabbeti vardı.

(bkz: alsancak da icmeyen olsun zirvesi)
    (markasiz, 22.07.2007 02:08)
  8. başka bir oluşumdan tanıdığım oldukça kibar uuser. ***
    (sngl, 30.09.2007 23:15)
  9. allahım sana geliyorum dedirten yazar. velhasıl- ı kelam komiktir.
    (AeroZeppelin, 13.01.2008 07:34 ~ 07:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 17 aylik bebege tecavuz » yaran gazete mansetleri » kibariye » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » cafe des cafes » sari gelin » libero » burhan altintop » ayar veren sarkilar » uludag sozluk bayan voleybol takimi » thehungersite com » zorla yurutulen iliski » havva nin adem in ruh haline etkisi » madem ermenisin istemeden vermelisin » purification » yurumek » salim basol » kuafor » sonmeyen sigara izmariti » karanfil » tolga yildiz » soyleyememek » neseye sarki » turk standartlari enstitusu » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » itiraf com » 1594 » gun » gelmis gecmis en iyi sarkilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa