santraya dogru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. topu alip santraya kosmak
  2. futbolcunun gol atip topu santraya goturmesi
  3. basketcinin basket atip topu santraya goturmesi
  4. isi dogru yapan yonetici dogru is yapansa liderdir
  5. dogru zamanda dogru yerde olamamak
  6. dogru zaman dogru insan
  7. dogru yer dogru zaman kavrami
  8. dogru yazalim dogru konusalim
  9. egri egri dogru dogru egri bugru ama yine de dogru
  10. dogru zaman dogru yer

© 2008 - uludağ sözlük

santraya dogru başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. santraya dogru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu santraya dogru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inisli cikisli » ulkuculerden aydin diyebilecegimiz insan cikmamasi » iki penisli genc » sevgiliden ayrilma gerilimi » hayastani hanrapetutyun » sapa » arude50 » ben bu yaziyi sana yazdim » kiyamet gunu gazete mansetleri » ramazan da pazarin ortasinda su icen kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games