santa claus 

kapat

1. muhterem noel baba.
    #292043 (maksat muhabbet, 30.05.2006 00:52)
  2. bu figürü reklamlarında ilk kullanan şirket coca coladır.
    enteresan olan ise reklamlarda kullanılmadan önce nollerimizin babasının kıyafetinin beyaz oluşudur. coke kendi rengine uydurmak için kendisinin kıyafetini kırmızı olarak resmetmiştir ve cocacolaizm resmen başlamıştır. genç dimalarda bundan kelli santa nın kıyafeti kırmızı olarak bellenmiştir.
    #1067780 (jack, 27.12.2006 23:47)
  3. kuzey kutbunda yaşadığı iddia edilen, geyik sevici ihtiyar.
    #1068271 (karpuzkabugu, 28.12.2006 01:08)
  4. aslında kendisi anadolu'da yaşadığı düşünülen, yardımsever, hz isa'nın doğum gününde insanlara hediye veren sevimli bir hristiyandır. edit: aya nicolada başpiskoposluk yapmıştır.
    #1068298 (Terzioglu, 28.12.2006 01:13 ~ 06.01.2007 15:46)
  5. yeni yılda kendisinden rakı çeşmesi istememe rağmen, getirmeyerek, hatta umursamayarak beni büyük hayal kırıklığına uğratmış kişi. kendisine 2010'a kadar küs olduğumu burdan belirtiyorum.
    sen ne çirkef, ne ikiyüzlü, ne çıkarcı bi insanmışsın santa claus, o şirin yüzünün altında meğer ne içten pazarlıklı bi insan yatıyormuş. cık cık cık.. rakı çeşmesi alt tarafı ya?
    #4459933 (vampirella, 03.01.2009 11:51)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

santa claus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. santa claus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu santa claus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about santa claus. Copyrights of the articles are belong to their authors.