sansini fazla zorlama 

kapat
  1. yaptığı seri yanlış hareketlere belli bir süre göz yumulduğu için şımarıp, kaba tabiriyle kaşınmaya başlayan kişiye söylenebilecek son uyarı cümlesi.
    (fth, 02.07.2006 23:55)
  2. pokerde gun boyunca davamli kaybetmis insana soylebilecek laf
    (scurtel, 03.07.2006 00:47)
  3. milli piyango karşıtı bir cümledir.
    (bkz: çıkmaz demeyin şansınızı deneyin)
    (benden yazar olmaz, 03.07.2006 00:48)
  4. insan hepm sansini zorlamalidir.cunku butun buluslar sansini zorlayan insanlar tarafindan bulunmustur
    (scurtel, 03.07.2006 00:49)
  5. 'sopaya sürtünme' gibi sert versiyonları da olan tehtidimsi cümle. ya da cümlecik.
    (nikim yok benim, 06.04.2007 11:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dolores claiborne » hababam taburu » akp hukumeti » selim sesler » ilk insan » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » 1954 » dalton ana » kirli yuzlu melekler » varejao » kardese yapilan iskenceler » alttakiler tepeye » salim basol » var misin yok musun » yedi ogut » vurursa gol olur » vazelin » cennet arti cehennem esittir cehennet » esekli ninni » avil » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » music for a nurse » fuat karip » deli kizim uyan » hayattan gitgide silinmek » nocioni » 34 hyg 34 » vans » topac dansi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa