sansasyonel baslik acip populer olan yazarlar 

kapat

1. bu sözlükte görülen hadisedir.. aslında hiçbir şekilde doğru dürüst entry giremeyen şahısların, şaşılacak derecede az entry' e sahip, fakat şaşılacak derecede de saçma sapan entry' lerin de sahibi yazarların nick altı entry' lerinin sayfalarca olduğunu görünce akla gelen durumdur..

birsürü yazarın hakkı yenmektedir.. burada belki birçok arkadaşımız hak ettiği halde kaale alınmazken kıytırık bir kaç başlık ven entry giren adamlara bu kadar yorum yapılması, hakkında bu kadar konuşulması sözlükte olan adaletsizlizlğin en büyük göstergelerinden biridir...

maalesef bu durum düzelmediği takdirde sırf buraya faydalı olabilmek için gelen onlarca yazar arkadaş artık burada yazmak istemeyecek, bir çok yazar ise sessiz sedasız burayı terk edecektir..

hala düşünüp durmaya gerek yok...

neden mi ek$i sözlük gibi olamadık ?

bilmiyorum...
    #1530973 (peceteye recete yazan doktor, 15.04.2007 21:39)
  2. (bkz: gerizekalı başlık açıyorum ilgimi çekiyorum ekolü)
    #1530987 (bahdeniz, 15.04.2007 21:43)
  3. adam akıllı yazıyorum, ilgi çekmiyorum, mutluyum huzurluyum ekolüne ters yazarlar silsilesi...
    #1530992 (baracuda, 15.04.2007 21:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sansasyonel baslik acip populer olan yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sansasyonel baslik acip populer olan yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sansasyonel baslik acip populer olan yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sansasyonel baslik acip populer olan yazarlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.