sans 

/ 2
kapat
  1. gece gece gelen mesajla efkarlandım. mesajı atan arkadaşımdı.

- batak oynuyorum kart gelmiyor, tavla oynuyorum zar gelmiyor, eve gidiyorum sular kesik, arabaya biniyorum lastik patlıyorum. dersaneye gidiyorum hoca yok, bir kıza yazıyorum kız bütün bursa'ya veriyor.

şans işte. o da şans işi.
    #3497027 (bi biskreme verdim, 05.06.2008 13:17)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sans başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sans ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sans nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun » araba killanan erkege oral seks yapmak » cehennem degnekcisi » msn zirvesi » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » zargana » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » doom gibin » dedo » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » kira parasini vermeyen ev arkadasi » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » gretsch » sol frame in mahkemeye donmesi » 999 tane ozel mesaji olan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask » bayramda aragonesin elini opmek » selam ver » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » sallasor » diogo » angelina jolie » pkk kamplari bizim icin bbg evi » konusmayan adam » universitede hocalara verilmis ayarlar » messenger tv » can gidiyor » saba tumer » koylulerdeki ezik durus » kerhane tatlisi