sans culottes 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. son bir sans
  2. sans
  3. kor sans
  4. bol sans
  5. sans mentir
  6. comic sans
  7. dejavu sans
  8. sans contrefacon
  9. gill sans
  10. sans faktoru

© 2008 - uludağ sözlük

sans culottes başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lcw » yalan » kaybolani bulmaya yonelik onlenemez isteklerimiz » abaka han » dojd v dubovom lecu » nail down » l hospital » sedergine » faidelibilgi » boyunlarinda hac tasiyan gotik turk kizlari » kalahimari » sikmaya baslayan sozluk jargonlari » oylama yaparken yarim saat kurali » karsiya cifte camlar » idil biret » emre aydin » modifikasyon » can you hear me » cunda adasi » ataturk yasasaydi gencligi » guzel cirkin demeden atlayan adam » kurt » koma provalari » turkilizce » op beni yoksa olecegim » besinci siniftan sonra ogretmene hocam demek » yeni baslayanlar icin orospu cocugu » sigara icerek muhalefet yapmak » lunar nights » mesene » yaran cd ci diyaloglari » yerli erotik dizi ismi onerileri » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » msn kelimeleri sozlugu » bayramda el opturme dayatmasi » klimalarin altinda bulunan pet sise » goodboy » 2008 » dinci meselesi » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » benjamin whorf » mariah carey » muzeyyen senar » yoneylem » aysun kayaci » aslantepe nin bitmesi » elimde degil » birinci abbas » izel » aydin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa