sannimca ilginc olacak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var
  2. kanli mi olacak kansiz mi olacak
  3. olacak bu is kesin olacak
  4. nan ilginc nan
  5. ilginc
  6. ilginc yasaklar
  7. ilginc ozkeskin
  8. ilginc ruyalar
  9. ilginc gelenekler
  10. ilginc diyaloglar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» askin bittigi an » anlat demekle olmaz » ucu ceyrek gece yonu » utanmadan cakma converse giyebilen insan » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » ettehiyyatu » mad jack the pirate » ablanin evlenmesi » aferin cok iyi dusunmussun » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » norvecli balikci » ideal seks » goksu parki » sarimsakli ekmek » yerel saat » yanlis cikarilan gunahlar » black metal suicide » alaca bayrak » turbanli plaj voleybolcusu » iki yabanci » george costanza » ne » cehennetl » donme » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » icimdeki kufurler » cocukken yapilan salakliklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa