sanmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zidane in fb yi gs li futbolcu sanmasi
  2. ebeveynlerin cocuklarini bir bok sanmasi
  3. erkeklerin kendini bir bok sanmasi
  4. kral tv nin kendini mtv sanmasi
  5. annelerin her esyayi cop sanmasi
  6. zidane nin fb yi gs li futbolcu sanmasi
  7. ray ban takanin kendini bir sey sanmasi
  8. herkesin kendisini elf sanmasi
  9. ogrencinin bolumunu en iyi bolum sanmasi
  10. herkesin kendisini ayarci sanmasi

© 2008 - uludağ sözlük

sanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » mystery » rod stewart dinleyen seriatci » kemal unakitan » salvarli et » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » rafet el roman » 934 tane fake hesabi olan yazar » enes » sorrow » ozgur sozluk » move » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » bos salladim doluymus » marty friedman » arwa damon » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » esofman ipini kemirmek » umit karan fatih tekke yildiray basturk » ask i virane » cunku esegin zikinden dolayi » unknown artist » yaratici kufurler » gokhan gonul dostlari » milletvekili » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » iste gidiyorum