sanmaki unuttum 

kapat
  1. Haydar Erdoğan imzalı bir türkümüzdür.

Sanmaki Unuttum

Sanmaki Unuttum Daha Beterim
    Gün Geçtikçe Artar Gamım Kederim
    Sonsuz Bir Yoldayım Uzar Giderim
    Bitmiyor Engeller Bükülür Gider

Hayali Sevdamda Vefa Var Gibi
    Sensiz Hayat Zehir Dünya Dar Gibi
    Sanki Leyla Oldun Gerçek Yar Gibi
    Tüm Ömrüm Ardından Sökülür Gider

Şikayet Etmedim Ben Kaderimden
    Bazen Neşe Aldım Gam Kederimden
    Biçare Haydarım Belan Şerimden
    Eksik Değil Derdin Çekilir Gider
    #613077 (kara hilal, 06.09.2006 22:00)

© 2008 - uludağ sözlük

sanmaki unuttum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sanmaki unuttum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanmaki unuttum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaside i moderator » sebastian leto » uc aynali kirk oda » titanik misali » second life » saci makineye vurdurmak » aramis » maskeli balo » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » star wars » nazim hikmet memleket » pulemjot kalashnikova » bayram sabahi » gunther prien » besiktas filmi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasli teyze » enes » aslan kral in oglu » photofunia com » hertha berlin » fazil say » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » osurmak » pleasure slave » teoman » kurtleri sevmeyen turkler » mudahil » got kadar » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » ahmet turk