sanki cok yakindan taniyor gibiyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sizi yillardir taniyor gibiyim
  2. anneni taniyor muyum
  3. bu numarayi taniyor musun
  4. dunya uzerindeki tum turkler beni taniyor
  5. cok yakindan sevmek
  6. yakindan kumanda
  7. alt siralari yakindan ilgilendiren mac
  8. uzaktan yakindan alakam yok
  9. gelismeleri yakindan takip ediyoruz
  10. yakindan bakilan tv nin gozleri bozmasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hortum » rock cover i yapilan sarkilar » lanet olsun federaller geldi » tarsus teknik egitim fakultesi » hatun kisisi » zafer yelen » offline gozukmek isteyen yazar » bebek te uc bes tur atarim » mehmet topuz » sarilmak » hapsiranlara cok yasa demeyen kisi » annasa kalesi » tuncay ozkan » world of warcraft » arabaya bayan binince muzik degistiren taksici » cassius » aterneus antik kenti » minimal oyku denemeleri » don t sit under the apple tree » youtube » uyusturucu temali sarkilar » ataturk u unutturacak liderler yetistirmek » penis » zaman » raki » cihat askin » the soul cages » posse bonus » igneli dost a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa