sanki bu kiz bana bkz verdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana su verdi
  2. bana aymut verdi
  3. sanki bu kiz bana bakti
  4. bu memleket bana ne verdi ki diyen bencil tospaga
  5. verdi
  6. akp ye kim oy verdi
  7. zehiri kim verdi
  8. o degil de bu akp ye kim oy verdi
  9. allah verdi
  10. giuseppe verdi

© 2008 - uludağ sözlük

sanki bu kiz bana bkz verdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sanki bu kiz bana bkz verdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanki bu kiz bana bkz verdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» all nightmare long » en agir kufurlerden daha agir laflar » kimin online oldugunu sol frame den anlamak » turksoy » entryleri oylayanlari gorsek olabilecekler » yalanci romantik » collection » ramazan » microsoft logolu gunes gozlugu » om gud vill a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games