sanirsin beni ciddiye alan var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her seyi ciddiye alan insan
  2. burclari ciddiye alan insanlar
  3. futbolu ciddiye alan tipler
  4. geyigi ciddiye alan zihniyet
  5. salak basliklari ciddiye alan tipler
  6. sosyal tespiti ciddiye alan dangalak
  7. kitaplari ve filmleri fazla ciddiye alan insan
  8. vakit ve cumhuriyet gazetesini ciddiye alan dingil
  9. burclari fazla ciddiye alan evde kalmis kiz
  10. saadettin teksoy ciddiye alan yurdum insani

© 2008 - uludağ sözlük

sanirsin beni ciddiye alan var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sanirsin beni ciddiye alan var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanirsin beni ciddiye alan var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» varaka bin nevfel » aysun kayaci » pound » bir zaman hatasi » gozgoz » emre can » washington monument » delta airlines » soz bitti » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games