sanirim fazlasiyla gocundum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mac fazlasiyla lider olmak
  2. mac fazlasiyla liderlik koltuguna oturmak
  3. herkesi sevistirdim fazlasiyla mesudum
  4. olaya fazlasiyla turk kaldim
  5. sozlukte varligi fazlasiyla hissedilen yazarlar
  6. sanirim
  7. sanirim sictim
  8. sanirim bakireyim
  9. ondandir sanirim
  10. sanirim yapamayacagim

© 2008 - uludağ sözlük

sanirim fazlasiyla gocundum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sanirim fazlasiyla gocundum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanirim fazlasiyla gocundum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » sen ne olacaksin simdi » bir zaman hatasi » mullin » afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz » git hadi git » solak bas gitar » michael johnson » derste sesli sekilde haydar dumen kosesi okumak » tri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games