sanirim bakireyim 

kapat
  1. tanım: bekaretinden emin olamayan kız söylevi.

+sana bişey sorcam ama kızmak yok?
    -sor aşkımmmm
    +sen bakire misin
    -e yok artık
    +kızmak yok dedin
    -yok onu demiyorum..
    +değilsin ha tühhh. neyse ben derse geç kaldım
    -bi dakka ...sanırım bakireyim
    +emin misin?
    -jokerim var mı?
    +telefon hakkını kullanmak ister misin?
    - dur ben bi osmana murat a, ahmet e, veli ye, çoşkun a, ali ye, kaan a, rüştü ye bi de son olarak haydar dümen e sorup geleyim
    +b.s.g kızım ya...
    -onu diyorum işte deneyelim anlarız..

(bkz: orgazm delisi olan kadın)
    #2558148 (what if, 05.11.2007 13:56)
  2. kedidir kedi.
    #2558302 (nametai, 05.11.2007 14:59)
  3. (bkz: zannederek zannettiğini zanneden insan)**
    #2558338 (galapagoslu iguana, 05.11.2007 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

sanirim bakireyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sanirim bakireyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanirim bakireyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kasaba fotograflari » bismillah » football manager 2008 » calikusu » jandarma » gazozuna pvp » sela » metallica kim lan » ulkuculerden aydin diyebilecegimiz insan cikmamasi » yolcu rock bar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games