sanima inanma 

kapat
  1. eğlenceli bir sezen aksu şarkısı. sözleri:

Benden çekiniyormuşsun,
    Hiç bana göre değil diyormuşsun..
    Çok baskın,
    Çok iddialı..
    Fazla popüler buluyormuşsun..
    Peki benim de bi kalbim olduğunu,
    Senin aşkınla dolduğunu,
    Gözgöze gelince mahvolduğumu gerçekten mi görmüyorsun?

A a...
    Sabredemiyorsun,
    A a..
    Farkedemiyorsun,
    A a..
    Hissedemiyorsun..

garanticisin korkuyorsun..

Gerçeği gözden kaçıran yârim,
    Eğriyi doğruyu şaşıran yârim..
    Aşkımla ruhunu şadederken,
    Sonunda sabrımı taşıran yârim..

Seni anlamıyor değilim inan ki,
    Yaşamak değil esaret sanki..
    Hadi benim kendi seçimim sonuçta,
    Gülü seven dikenine dayanır yani..

Bu durumda kalbine danışacaksın,
    Neye?
    Nereye?
    Kadar katlanacaksın..
    O kadar aşkın varsa hemen gel..
    Kalbimde karargah kuracaksın..

Görünüşüme bakıp da sen beni sakın cin fikirli sanma,
    Hani yagmasan da gurle, benim durumum.. Çalımıma aldanma..

Okurum
    yazarim
    Konuşurum..
    Kelimelerin efendisiyim ama..
    Aşka gelince enikonu
    Sen şanıma inanma..
    #246061 (atipik, 15.05.2006 10:32 ~ 10:37)
  2. ata demirer'le sezen aksu'yu bir araya getiren çok eğlenceli bir parça.
    #1758935 (srny, 12.06.2007 16:11)
  3. (bkz: evet o benim)
    #2439705 (alem, 07.10.2007 17:11)
  4. çok eğlenceli, fıkır fıkır, cilveli bir şarkı olmasına rağmen sezen aksu'nun bu şarkıya bir konserinde getirdiği yorum şöyledir;
    "her yaptığım şarkıya ayılıyor bayılıyor değilim, bunu zaten anlamışsınızdır. mesela bir şarkım var benim, aaa sabredemiyorsun, aaaa fark edemiyorsun... bence iğrenç bir şarkı, tahammül edemiyorum. ama işte albüm yapma aşamasında albümü sürükleyecek bir şarkıya ihtiyaç vardı, insan masumiyetini kaybediyor bazen, o yüzden de hiç ısınamadım, bu şarkıya klip de çekmedim, klip çekmekten de nefret ediyorum. kamera karşısında ne olursa insan oynuyor, o yüzden samimi gelmiyor bana."
    #2570328 (kIran kIrana, 08.11.2007 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

sanima inanma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sanima inanma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanima inanma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» irish coffee » sana kirmizi cok yakisiyor » burcu » telefon caldi arayan basbakandi » sev dedi tanri » michel foucault » kaslarin kazinmasi » kufur alternatifleri » larissa ilchenko » farkli inanclara saygi duymak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games