sanem celik ile demir celik arasindaki farklar 

kapat
  1. demir celik in fabrikası vardır
    sanem celik oyuncudur
    demir celik in en iyi dostu demir dokum dür.
    sanem celik in dostu yoktur (junkuu düşenin dostu olmaz...)
    demir celik adamı arkadan vurmaz... kendi harında narlanır gider...
    sanem celik in işi belli olmaz...
    (bkz: saçmalamakta sınır tanımamak)
    (bkz: gammazla beni gammazla beni)
    #330264 (sıçtırtma lamasına, 08.06.2006 23:38)
  2. birinin gözleri müthiştir.diğeri gözsüzdür.
    ayrıca (bkz: yaran başlıklar)
    #330279 (ranger65, 08.06.2006 23:41)
  3. demir celik sportiftir (bkz: kardemir demir celik karabukspor)
    sanem celik daha sportiftir *
    #330291 (arjen robben, 08.06.2006 23:44 ~ 23:45)
  4. biri araç biri amaçtır.zira kudret sabanci demir çelik karışımı bir arabada sanem çelik'i öpmüştür.
    #330308 (abuzittin zelzele, 08.06.2006 23:49)
  5. (bkz: murat kekilliyle sibel kekilli arasindaki benzerlikler)
    #330334 (BoHeMiaN, 08.06.2006 23:57)
  6. (bkz: resimdeki yedi farkı bulun)
    #330336 (Tucimania, 08.06.2006 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

sanem celik ile demir celik arasindaki farklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sanem celik ile demir celik arasindaki farklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanem celik ile demir celik arasindaki farklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benjcev » coconut tequila » cogu gitti azi kaldi » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » takim olamamak » ismail turut » stout » doe maar » garip yemek zevkleri » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » saipsiz » besiktaslilik » guclu olmak » bulent ortacgil in light albumu » turlu cesitli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » google guvenli arama » kurt nufus artisinin onlenmesi » komur olmak » cagatay » masumiyet » squadron » yazarlarin aslinda demek istedikleri » azrail e soylenecek sozler » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » babanin mesaj gondermesi » kara kara badem gozler » ipsiz recep » carsi » cin halk cumhuriyeti » sen